Bruidskapsel

Je trouwdag is een belangrijke dag in je leven. Zeker op die dag wil je stralen. Een belangrijk aspect aan je hele uitstraling is je kapsel. Om er zeker van te zijn dat je kapsel op je trouwdag helemaal top is moet je kunnen vertrouwen op je kapster. En daar kom ik in beeld!

Hoe ga ik te werk?

Het proefkapsel:
Een maand of 3 voor het huwelijk maken we een afspraak voor een proefkapsel. Op de afgesproken datum kom ik bij jou thuis of op een ander gewenst adres langs en gaan we eerst bespreken wat je wensen zijn en wat mogelijk is. 
Aansluitend zullen we het proefkapsel gaan maken. Het is dan wel handig als je je accessoires al in huis hebt. Op deze manier kunnen we het beste beeld krijgen hoe het kapsel eruit komt te zien. Als alles helemaal naar wens is, maak ik foto’s van het kapsel en maken we een afspraak voor “de grote dag”.

De trouwdag:
Op jullie trouwdag kom ik op het gevraagde tijdstip op het gewenste adres langs. Ik zorg voor alle benodigdheden zoals bijvoorbeeld schuifspeldjes, haarlak, etc. Accessoires moet je zelf verzorgen. Ik maak je kapsel weer zoals bij het proefkapsel. Dit doe ik aan de hand van de gemaakte foto’s. Kleine aanpassingen zijn mogelijk, maar grote aanpassingen zullen in verband met de tijd niet meer kunnen.

Wil je dat ik tussendoor je haar nog bijwerk? Je moet dan denken aan bijvoorbeeld: voor de receptie of voor het feest, dan kunnen we dit vooraf afspreken, echter wordt hier wel een meerprijs voor gerekend.

Mocht je nog vragen hebben of wil je graag een afspraak maken, neem dan gerust contact met mij op.